Alt fra Kastel30-50%

Nå har du sjansen til å skaffe deg et par av de kjempe populære Kastel skoene på salget! 

Kastel er et norsk produsert merke med røtter i California. Her møtes street style joggesko design med kravene fra det barske nordiske klimaet. 

Historie

Det hele startet i 2011 da noen skandinaviske joggesko entusiaster ble lei av å bruke tynne, kalde joggesko i det barske nordiske klimaet. Det eneste valget var å bruke tykke og tunge vintersko som ikke passet inn i stilen deres. Det ene valget førte til våte og kalde bein mens det andre passet ikke inn i stilen. Derfor bestemte de seg for å relansere designet fra Kastel, favoritt joggeskomerke fra 90´tallet, populært i skatemiljøet. De tok utgangspunkt i enkel nordisk design og med funksjoner som passet til klimaet. Resultatet ble Kastel, inspirert av California, formet av Skandinavia og tilpasset alle klimaer. 

Madla burgunder


Vanntett

Kastel har flere vanntette modeller, blant annet populære Madla, som gjør at du kan bruke skoen i både regn og ruskevær. Nytt av året er at de også har lagt i en varmende ullsåle som gjør at du holder deg både varm og tørr på beina. Denne modellen finnes i flere farger og har en litt høyer kant som gjør at den ikke får snø og slaps inni skoen. Den har en lett såle og med mønster under som gjør at den funger også på sleipt føre. 

Madla burgunder
Madla Winter sort


Kundefavoritten

Kastel har fått en utrolig respons hos våre kunder og her har vi samlet noen av tilbakemeldingene fra fornøyde kunder.

Dette sier Christoffer om Madla Winter modellen: "Fantastisk bra sko - sitter bra - ser bra ut. Ja, veldig bra😊 Kunne hente skoene i butikk - samme dag som jeg bestilte dem på nett. Og jeg bestilte dem på Balck Friday. Utrolig bra service"

Elin K sier om Madla Winter: "Veldig gode sko og størrelsen er normal.. anbefaler dem.."

Dette sier Svein-Inge S. om Kvisvik blå: "Skoen er helt topp! God demping, lav vekt så de er lette å gå med og supre å stige inn i! Ser du etter nye sneakers, løp å kjøp!"

Madla grønn

Sikre deg et par Kastel sko du også! Størrelsene går fort nå som vi har 30-50% på hele kolleksjonene! Sjekk ut hele salget her.


Skriv en kommentar

Kommentarer blir godkjent før de publiseres