Eksklusivt medlemstilbud på Oda3

Du kan nå få 50% rabatt på denne skoletten! 

Bruk koden MEDLEM-UKE3Ved bruk av koden blir du lagt til vår nyhetsbrevliste hvis du ikke allerede mottar det. Gjelder fra 16. jan - 22. jan.

Bestselgeren

En bestselger hos oss over lang tid, nå har vi laget en tredje modell som er bygget på den samme lesten. Dette er en håndsydd skinnsko fra Portugal, designet for det norske klimaet. 

Oda3 brun

Funksjonabel

Denne sålen er myk og gir et godt grep på sleipt og glatt føre, med gode spor under sålen. Den passer perfekt til de kalde dagene siden den har varmt og deilig ekte lamullsfor inni og med ekstra god plass til tærne. Oda3 er en ny modell med kul glidelås på utsiden og funksjonbel glidelås på innsiden, men med den samme gode lesten og myke sålen! Dette er en superkul vintersko som holder deg varm på beina. 

Oda3 brun

Stylingtips

Denne skoletten er tidløs og passer like godt til jeans som til kjoler og skjørt. Bruk den på bytur, søndagstur eller på jobb. Detter er en sko som passer til det meste. Skoen har en svært god passform og er behagelig å gå i.

Oda3 sort

Benytt deg av rabatten MEDLEM- UKE3 og få 50% på denne flotte skoletten du også! Ved bruk av koden blir du lagt til vår nyhetsbrevliste hvis du ikke allerede mottar det. Gjelder fra 16. jan - 22. jan.


10 kommentarer


 • Ranfrid Linangi

  Ønsker å bli medlem 😊


 • Evy Grimsmo

  Ønsker å bli medlem


 • Line Ruud

  Ønsker å bli medlem


 • Line Ruud

  Ønsker å bli medlem


 • Katrine Brudeset

  Ønsker å bli medlem


Skriv en kommentar

Kommentarer blir godkjent før de publiseres