Bytte og retur for kunder i Norge

Målet vårt er at du skal bli fornøyd med produktene du kjøper hos oss. Det er kostnadsfritt å bytte størrelse, farge eller modell, bytte til tilgodelapp eller returnere varene til våre fysiske butikker. Benytter du vedlagte returetiketten for å returnere ditt kjøp, tilkommer en returavgift på 59 kr.

Alle bytter og returer må registreres i vårt Retursenter før de sendes tilbake.

Ditt ordrenummer (bestillingsnummer) finner du i ordrebekreftelsen og kvitteringen du mottok pr e-post. Det starter med en "#". Hvis du ikke finner det så kontakter du oss.

Returetiketten skal alltid ligge oppi en av skoene du mottok fra oss. Ofte kan den legge seg litt på siden og være vanskelig å finne. Se nøye oppi eskene hvis du ikke finner etiketten. Ta kontakt med oss hvis vi skal sende en PDF versjon av returetiketten.

Returer kan leveres kostnadsfritt til våre butikker eller så leverers de til utleveringsstedet de ble opprinnelig hentet ut.

Ja, det beste er hvis du benytter samme fraktemballasje som vi brukte. Husk ihvertfall å ikke feste returetiketten direkte på skoesken. Sender du mindre i retur enn du mottok så må du gjerne komprimere fraktesken til innholdet.

Hvis du benytter den vedlagte returetiketten så leveres den på nærmeste Posten (Bring) utleveringssted. Obs! Ikke Postnord. Nærmeste utleveringssted finner du på posten.no.

Nei, du trenger ikke å betale fakturaen først hvis du har sendt skoene i retur. Du mottar en bekreftelse pr e-post når vi har registrert returen som bekrefter at du kan se bort ifra fakturaen. Hvis du har betalt vil Klarna refundere deg. Ta kontakt med Klarna kundeservice (tlf 21 01 89 91) hvis du lurer på hvor pengene blir av.

Etter vi har registrert returen pleier betalingsleverandøren å bruke 3-4 virkedager med å tilbakebetale beløpet. Har det gått over en ukes tid siden du fikk bekreftelsen fra oss uten at du har fått pengene tilbake tar du kontakt med oss.

Pengene vil komme tilbake til bankkontoen du har knyttet opp mot din Vipps profil. Refunderingen vil ikke være synlig i Vipps appen.

Vi vil refundere verdien på de returnerte varene minus returgebyret på 59 kr med samme betalingsmetode som ble brukt ved det opprinnelige kjøpet. Benyttet du Klarna så husk på at returavgiften må betales til Klarna.

Så lenge det er varer du returnerer (ikke bytte eller tilgodelapp) så tilkommer returavgiften.

Bytte og retur for kunder utenfor Norge

Use this section for any descriptive text you need to fill out your pages or to add introductory headings between other blocks.

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.