About Careless

Example title

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Optional button

About Careless

Careless er skapt av Sara også kjent som @saraaemiliee på sosiale medier. Historien går helt tilbake til 2015 når Sara opplevde å øke 45 kilo under sitt første svangerskap. Fra å alltid kunne passe inn i alle klær uten å måtte tenke stort over det, erfarte hun at markedet var vanskeligere for en overvektig.

Gjennom sin tid som Influenser har Sara vært gjennom mange fantastiske klesmerker og fått god erfaring med klesplagg men stadig kjent på at det finnes for lite noe hun selv drømmer om, nemlig mangfold. 
Careless står for at det er rom for å være forskjellige. La oss bry oss mindre, la oss leve som den vi er idag. Uansett størrelse, form, høyde og bredde du er - så skal kroppen hylles i klær man føler seg vel i. 
Careless er utviklet på den måten at flest mulig kroppstyper skal passe antrekket. Gjennom stretch, justerbare funksjoner og behagelige stofftyper skal du føle deg BRA NOK. Nå er vi ferdige med å gjemme oss bak usikkerheten, la oss feire mangfoldet vi er så heldige å ha sammen med Careless.