Finalist til Årets nettbutikk 2023

Finalist til Årets nettbutikk 2023

Tradisjonen tro kårer Posten og Bring Norges beste nettbutikker. Sapatos er en av tre finalister som kan stikke av med seieren og kunne kalle seg Årets nettbutikk 2023, i kategorien under 20 millioner omsetning. Det var over 1300 nettbutikker som først ble nominerte og vinneren av Årets Nettbutikk velges av en uavhengig fagjury, bestående av eksperter innen e-handel. Prisen Årets Nettbutikk er bransjens fineste utmerkelse, og går til den nettbutikken som fagjuryen mener hever kvaliteten på netthandel, og gir kundene den beste kjøpsopplevelsen - i alle kanaler.

Nettbutikkene i Norge blir bedre og bedre for hvert eneste år som går. Fra i fjor sommer kunne kundene nominere sine favorittnettbutikker, og over 1.000 nettbutikker ble nominert. Etter en gjennomgang ble disse silt ned til 135 kandidater og fagjuryen gikk grundig til verks for å se hvor godt de løser oppgavene sine for kundene, sier juryleder Kjersti Pedersen i Posten Bring.

Juryen i Årets nettbutikk 2023JURYEN: (f.v. Ingvild Moen, Torkel Johannessen, Kjersti Pedersen, Monica Solberg, Roy-André Tollefsen og Arnulf Refsnes.
De 135 butikkene har det siste knappe halvåret blitt nøye vurdert av fagjuryen etter kriteriene kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I løpet av Black Week og førjulstiden handlet juryen i de forskjellige nettbutikkene – for å se hvem som utmerket seg.

– Vi gjennomfører en anonym «stresstest» under årets mest hektiske periode for nettbutikkene nettopp for å se hvor gode de faktisk er. Nå sitter vi igjen med de aller beste, fortsetter Pedersen.

Kilde: Bring.no

Back to blog

1 comment

Jeg har kjøpt flere par støvletter og sko, kjøpt to ulike par av wonderjeans og er alltid like forbløffet over hvor god service jeg får av jentene på Sapatos! Det jeg spør om, får jeg svar på, uansett hvor «dumme» spørsmåla er🙄 Jeg kommer til å fortsette å kjøpe varer hos dem! Det er slett ikke overraskende at de har fått nominasjon🙏🥰

Tone Holtet

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.