Amin ble ny med Sapatos

Amin ble ny med Sapatos

AMIN BLE NY MED SAPATOS 

Kadia Skirt

Amin var den heldige vinner av vår konkurranse om å vinne en bli ny dag i samarbeid med Sapatos og PåHåret Bogstadveien. Her kan du se både før og etter bilder av Amin som gikk fra langt til kort oppklippet hår. 

Hun ønsket seg en flott habitt som kunne matches på ulike måter og hos Sapatos ble hun ny fra topp til tå. Da hun  røpet for oss at hun aldri før hadde gått i høye heler, måtte vi jo utfordre henne på det. Etter en liten fotoshoot var hun overbevist om at Dikte skolett var noe for henne. Den stabile helen og gode lesten gjorde henne trygg på at høye hele var absolutt noen for henne. Og se så kul og feminin hun er i disse! 

Dikte skolett

FØR

Amin hadde langt glatt hår med litt lysere striper i. Hun er sykepleier student og crossfit trener. 

ETTER

Her er Amin stylet med Kadia shirt og Kadia skirt fra Levete Room. Matcher med kule Dikte skoletter fra Sapatos. 

FRA LANGT TIL KORT OPPKLIPPET HÅR

I samarbeid med På Håret i Bogstadveien hadde Sapatos glede av kunne gjøre Amin helt ny fra topp til tå. Hun hadde nok ikke sett for seg å kvitte seg med halve hårmanken men SE så utrolig vakker og flott hun ble med ny hårsveis! 

       Før
       Under
       Etter
Gymla 5 genser

Amin kunne røpe at det på student budsjett var lite å rutte med til å fornye garderoben, så det var en glede for oss å kunne kle henne opp med et antrekk som kan brukes i ulike anledninger. Her er hun kledd i Kadia skjørt og Gymla 5 genser fra Levete Room. 

Dikte skolett

Sammen med Dikte skoletter fra Sapatos er hun klar for alt fra en tur på byen til et pent selskap. 

Både blusen, skjørtet og genseren kan enkelt styles sammen eller hver for seg. På denne måten får hun flere antrekk å velge i. Blusen er like kul til sorte jeans og joggesko eks Stella 2 Sort for en avslappet og kul stil. Skjørtet og blusen sammen med høye heler eller Dikte skolett fra Sapatos gjør at hun er pyntet og klar for fest. Med den flotte Gymla 5 strikkegenseren over skjørtet blir stilen mere dempet og passer til ulike anledninger. 

Adine veske sort

Den flotte Adine vesken gjør hele antrekket komplett og her får du med deg alt du trenger. En must have i enhver garderobe. Velkommen innom en av våre butikker for mere inspirasjon og våre dyktige medarbeidere vil mere enn gjerne hjelpe deg å velge høstens nye antrekk! 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.