Kjøpsvilkår

Trygg E-Handel sertifisert

Oppdatert 2019-05-16
Gjelder Sapatos AS (org.nr. 985 607 842)

Kort og betaling

God informasjon rundt kundens kjøpsvilkår er svært viktig for Sapatos. For å gi deg som kunde trygghet benytter vi oss kun av seriøse og trygge betalingsløsninger. Hos oss kan du velge enten Stripe (VISA og Mastercard), Klarna (faktura og nedbetaling), Paypal, Apple Pay eller Vipps.

Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. Du kan motta en kopi av fakturaen din enten ved å kontakte en av betalingsselskapene eller kontakte vår kundeservice. Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din e-post. For spørsmål gjeldene Klarna ta kontakt med deres kundeservice på telefon: 21 01 89 91.

Priser, avgifter og betaling

Prisene angitt på Sapatos.com gjelder for bestillinger lagt inn på nettstedet. Alle priser er angitt i NOK og er inklusive MVA. Prisene omfatter ikke betalings- og forsendelsesavgifter som gis separat. Du kan betale for kjøpet med alternativene som er angitt på nettsiden. For utenlandske kunder er tollavgiften og merverdiavgift inkludert i totalbeløpet. Ingen krav vil komme på etterskudd.

Estimert leveringstid

I Norge er estimert leveringstid med Postnord er ca 1 - 3 virkedager og DHL Express 1 - 2 virkedager. Til alle andre land benyttes DHL Express og estimert leveringstid er 2 - 4 virkedager.

14 dagers angrerett - fri frakt og bytte i Norge

Vi har 14 dagers angrerett i nettbutikken. Angrefristen utløper fra den dagen du får varen og angrerettskjema i fysisk besittelse. Du som forbruker skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra vi har fått beskjed om angret kjøp, sende varene tilbake. Angrerettskjema skal være utfylt og ligge ved returen eller sendes på mail til webshop@sapatos.com. Når returen ankommer vårt varemottak krediteres ditt kjøpskort/faktura (minus eventuell returavgift) og du vil da motta en bekreftelse på e-post fra oss. Les mer om hvordan du utfører en retur på siden Bytte og Retur.

Allment
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at vi kan være utsolgt for enkelte varer, spesielt under salgsperioder. Vi belaster deg aldri for varer som, uavhengig grunn, ikke kan levers av oss. Alle bilder på nettstedet skal kun anses som illustrasjoner. Slike illustrasjoner garanterer ikke å gjengi produktets eksakte utseende, funksjon eller opprinnelse.


Trust Ecommerce Europe