Walk of Joy

Walk of Joy

Cille genser

Walk of Joy

Henriette Mari Drangsland 
Personalsjef i Sapatos.

Hva er det som gjør deg glad? Er det varmen av solen i ansiktet eller lukten av en god kopp kaffe, et smil fra en fremmed eller at noen reiser seg for å gi deg plassen sin på trikken? Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glad! Det er så utrolig mye sannhet i akkurat det og i Sapatos har vi en visjon om å sette spor av glede i våre omgivelser. At alle som kommer i kontakt med oss, fra produsenter til konsumenter skal oppleve dagen litt lysere og hyggeligere enn før.

 

Den største gleden du kan ha er å gjøre andre glad.

Vi ønsker at du som kunde skal føle deg velkommen i alle våre butikker. Du skal bli tilbudt den hjelpen du ønsker og opplevelsen skal være god og fylle deg med glede. 

Jenny pumps sort

Sapatos legger vi vekt på at våre medarbeidere er kunnskapsrike og imøtekommer dine behov slik at du finner de riktige produktene av den beste kvalitet.

Lolly gul

 Hos oss finner du den unike skoen, siden vi designer og produserer vårt eget merke Sapatos. 

Stella2 sølv

Skoene er skreddersydd av dyktige håndverkere i Portugal. 

Skoutdeling på Filippinene

Sapatos ønsker å være en bidragsyter til samfunnet rundt oss. Derfor har vi samarbeidet med ulike humanitære organisasjoner for å bidra til de som har minst. Etter den fryktelige Tsunamien som herjet på Filippinene i 2015 fikk vi være med å støtte en av de norske organisasjonene som arbeider lokalt, Streetlight.

De driver et barnehjem og under stormens herjinger ble hele barnehjemmet knust. Behovet for nødhjelp var enormt og vi fikk være med ved å sende to containere med sko. Streetlight sto for utdeling av skoene til lokalbefolkningen som hadde mistet alt. Dette var et lite bidrag for å bygge opp igjen det sammenraste samfunnet. 

Innsamling av pent brukte sko

Butikklederne sammen med Open Heart for å dele ut sko til Ukraina.

Marius vinterboots

Halvard Hasseløy mottar sko for sin fantastiske innsats for fattige i Ukraina.

I januar 2019 sendte vi avgårde en tilhenger last med pent brukte sko til barn og voksne i krigsherjede Ukraina. Dette gjorde vi i samarbeid med den humanitære organisasjonene Open Heart. En stor takk til alle våre kunder som var med ved å donere sine pent brukte sko. De har kommet vel frem og er av stor betydning for de som ikke har noen ting. Det rører oss stort å høre at barna nå kan gå på skole etter å ha fått sko på beina. 

Spor av glede

En liten historie fra en av våre ansatte. Et eldre ektepar  kommer innom butikken. De kommer i en hyggelig prat om moten før og nå og fruen sier til sin mann: " Jeg vil ikke gå herfra. Det var så godt å være her! Skal vi kjøpe en kaffe og drikke den her?"

Bella hvit

For oss er dette å sette spor av glede og det gleder oss stort at noen liker seg så godt hos oss at de kommer innom bare for å slå av en prat. De små tingene i livet kan ha stor betydning. Et hyggelig komplement eller et smil kan gjøre en forskjell. Hvordan kan du bidra til at noen får en god dag? Vår erfaring er at den største gleden er å gjøre andre glad.

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.