Kundeservice

Gratis frakt i Norge
Vi tilbyr gratis frakt og retur på bestillinger over 800 kr i hele Norge. Returnerer du hele eller deler av din bestilling og benytter returetiketten som fulgte med din bestilling uten å være medlem av vår kundeklubb, tilkommer det en returavgift på 79 kr. Medlemmer av Sapatos kundeklubb har alltid gratis retur i Norge på bestillinger over 800 kr. Du kan også returnere din bestilling kostnadsfritt til en Sapatos butikk. Vi har egne fraktpriser til Svalbard og Jan Mayen.

Gratis retur over 800 kr for kundeklubben
Vi spanderer returfrakten hvis du er medlem av Sapatos Kundeklubb og din bestilling er over 800 kr. Det gjelder både for bytter og returer. Du må selv legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til og registrere ditt bytte i vårt Retursenter. Dersom du har gjort dette og er medlem av kundeklubben vil du ikke bli belastet for returavgift. På bestillinger under 800 kr vil vanlig frakt beregnes på din nye bestilling.

Ønsker du å bytte til en vare som er utsolgt må du returnere varen og velge å motta tilgodelapp. Meld deg på venteliste og bli varslet dersom varen blir tilgjengelig igjen.

Husk at alle bytter/returer må registreres i vårt Retursenter før de sendes tilbake.

Kontakt oss

Du kan også kontakte oss på:
Tlf: (+47) 64 00 75 00
E-post: webshop@sapatos.com

Åpningstider kundeservice:
9 - 16 på hverdager

Åpningstider, telefonnummer og e-postadresser til våre butikker finnes under menyen Våre butikker