Visjon og verdier

Sapatos setter alltid spor av glede i våre omgivelser!

Dette gjelder alle våre interaksjoner: kjøpsopplevelse, leverandørsamarbeid, bistandsarbeid (CSR), ansattes opplevelse av kultur, samarbeid og ledelse.

Denne forpliktelsen gjenspeiles i våre kundeløfter:

  • Hos Sapatos får du en god kjøpsopplevelse hver gang, fordi vi forstår ditt behov og har designet våre butikker og sortiment rundt deg. Våre ansatte er på jobb for å gjøre din hverdag bedre.
  • Våre ansatte har solid kunnskap om føtter og sko, og vet hvordan de skal finne frem akkurat den skoen som passer din fot og din stil. Når du først har valgt ditt produkt, gir vi deg en god innføring i hvordan du best kan bevare det.
  • Sapatos samarbeider med tradisjonsrike skoprodusenter over hele verden for å kunne tilby deg sko med spennende design, uten at det går på bekostning av verken komfort eller kvalitet. Dette har gjort oss til en foretrukket leverandør for forbrukere så vel som for bedriftskunder 

Overnevnte visjon og løfter danner grunnlaget for vår servicetilnærming og hvordan våre kunder skal betjenes. Denne tilnærmingen har bidratt til at vi har et særdeles godt serviceomdømme og mange tilbakevendende kunder i våre butikker.