Ankelbootsene som passer deg best

Ankelbootsene som passer deg best

Ankelboots med høy hæl

Hvilken bør jeg velge?

 Vi har vel alle kjøpt et par sko som så fristende ut men var langt fra like fristende å gå med. I jungelen av flotte og stilige sko er det lett å tråkke feil. Her er våre tips til valg av riktige ankelboots med høy hæl!

Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world. 

by Marilyn Monroe

Sara skolett

Sara skolett er en lest og såle som har vært med oss over lang tid. Hælen er stabil og godt plassert så den er god å gå med. Sara har en avrundet tupp og er hevet over tærne for å unngå at den blir for flat. Lesten er medium i bredden.  Velg denne om du vil ha en klassisk skolett.

Passer perfekt til jobbantrekkene på kontoret - både kjoler, skjørt og bukser! Kan se formell ut samtidig som den blir tøff i uttrykket med en jeans til. Nora skolett

En velkjent skolett, pumps og støvlett for mange av våre kunder. Nora har en god gummisåle foran i platået som gjør den mykere under tærne og reduserer hælhøyden. Lesten Nora er laget på har medium bredde så den er mer romslig enn den ser ut til! Tuppen er verken helt spiss eller helt rund så skoletten er klassisk og stilnøytral. 

Nora har et svært variert bruksområde - uniformsko, kontorsko, erstatning til pumps, skolett til penantrekk og til hverdags. Hælhøyden er på 9cm men blir redusert med ca1cm av platået foran. Til tross for høyden er plasseringen av hælen og den gode lesten så bra at denne er en klar kundefavoritt! Velg denne når du skal ha en høyhælt skolett som fungerer til det meste.Naomi skolett

Dette er Noras «søster». En kraftigere såle og hæl som både øker komforten og gjør den solid på ulike underlag. Den har en spiss tå så Naomi har et tydeligere uttrykk enn andre klassiske skoletter. Lesten er medium bred og skinnkvaliteten på Naomi er nobuck som gjør at den er svært myk og former seg raskt etter foten. Passer for deg som liker Nora men vil ha et røffere uttrykk og mer stabil hæl. Om du liker hælen men ønsker rund tupp og en «snillere» såle anbefales Ane skolett

Naomi er en skolett som er god å gå med lenge og passer like fint til en tøff jeans som til pyntede anledninger. Til tross for den høye hælen er den veldig god på foten. Naomi har en blokkhæl der innersålen er lavere enn hælen er på yttersiden av skoen, høyt platå i gummi og strikk på sidene. 

Wild wild west - Tia og Lois boots

Skoletter inspirert av western tendensen er kjent for passe hælhøyde og bredere hæler. Våre serier Lois og Tia er i denne kategorien. Lois er en sofistikert og klassisk skolett med sart westernpreg. Dette gjør den lett å style mer typete eller mer klassisk. En medium til smal lest og et smalt skaft som gjør at den ser lekker ut til skjørt. Tuppen er avkappet i fronten uten å kompromisse passformen. 

Tia boots er en westernboots med mange detaljer. Den har en lav, bred hæl som man enkelt kan bruke hele dagen og litt til. Passformen er medium bred og strikken på siden gjør skoen behagelig på. 

Lois finnes i to varianter- Lois med høyere skaft i brun og sort, og  Lois 2 i sort med lavere skaft.

Tia boots- en særpreget sko med mye karakter

Live skolett

Trenger du en skolett som passer til det meste og som er ekstra romslig i fronten - da er Live den rette modellen for deg. Finnes i sort og brun crocopreget skinn. 

Lesten Live er laget på er medium til stor i bredden og med ekstra høyde over tærne. 

Perfekt til både pyntede antrekk og til hverdags! Sålen er rillet og hælen er stor og stødig.

Perfekte «kjoleskoletter»

Sommer, vinter, høst og vår - nå er skoletter like aktuelt hele året og vi bruker de gjerne i stedet for småsko og pumps til kjoler og skjørt. Alle seriene omtalt over er skoletter som fungerer godt til dette, men klare favoritter sammen med kjoler er Jane skolett og Nora 4 som begge er noe høyere i skaftet.

Nora 4 ankelboots med perfekt høyde for bruk til skjørt og kjoler.

Jane skolett i sort lakk er en bestselger med stabil hæl og elegant look

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.