Den perfekte sneakers som passer til alt!

Den perfekte sneakers som passer til alt!

Den perfekte sneaker til både han og henne

Våren står for døren og vi gleder oss over bar asfalt i gatene igjen. Da melder også behovet seg for nye sko og sneakers står høyt på ønskelisten hos de aller fleste. Hos Sapatos finner du et bredt utvalg av vårens flotte sneakers  til både han og henne.  Sjekk ut alle de flotte fargene som finnes i Bergen sneakes her. 

Bergen CognacBergen sneakers

Norsk design

Alle våre joggesko er designet i Norge med vårt røffe klima og vidstrakte land i tankene.  Vi ønsket å lage en sneakers som både var kule å se på og gode å gå med til både hverdags og fest. At en enkelt kan style opp og ned antrekket uten å gå på kompromiss med komforten.  

Nytt av året er at vi lanser Bergen i tre nye farger rosa, beige og himmelblå. Hva er din favoritt? 

"Dette er de beste skoa jeg har hatt på lenge, kommer til å kjøpe et par til👌🏼

— Anita H. 

Kundenes respons

"Vakre og gode både for auge og føttene 👏🏼🥰"
Elinor  S.

Vi er overveldet over responsen som vår nye joggesko linje har fått hos kundene våre. Og stolte av at vi som en liten norsk familie bedrift har klart å fronte både Oslo og Bergen som den nye og trendy joggeskoen. 

Dersom du har en lang og smal fot anbefaler vi å gå for Oslo2, har du en litt bredere fot anbefaler vi Bergen som er litt større i størrelsen og bredere passform. Hvilken er din favoritt? 

Dette er en super lett og fin sneakers som er perfekt å ta med i kofferten når du skal ut å reise! 

Velkommen innom en av våre butikker for å sjekke ut hele sortementet vårt i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter.  Eller du kan enkelt klikke deg hjem et par fra vår nettbutikk her. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.