Den perfekte skoletten

Den perfekte skoletten

Nora Burgunder

Den perfekte skoletten

Pia Røiseland Molstad
Butikkleder Sapatos Ski Storsenter

Hva skal til for å løfte humøret ditt når du har en blå dag?

For meg er følelsen av å ta på meg et stilig antrekk og mine favoritt-skoletter et sikkert steg i riktig retning. Med Nora skoletter på beina er jeg umiddelbart klar til å møte dagen foran meg. Dette er skoene som tar meg rett fra jobb, videre til kaffe med venninner eller til middag med kjæresten, uten at jeg har vondt i føttene på slutten av dagen.

Nora brun støvlett

Nora finnes i mange varianter, men alle har den samme gode sålen og passformen.

Nora3 sort

 Jeg elsker at designet er så klassisk. 

Nora cognac

Det gjør det enkelt å bruke skoene til mange ulike anledninger.

Nora2 Burgunder                 
Nora2 sort                 

Min personlige favoritt er i burgunder glatt skinn, men jeg har flere forskjellige som alle er flittig brukt.

Nora burgunder

Til jobb i butikken bruker jeg dem gjerne sammen med jeans og en strikkegenser, til møter styler jeg dem med blazer og pene bukser. Skal man ut og spise gjør den seg godt til skjørt og kjoler, og om man ikke er glad i å bruke pumps er den et perfekt alternativ til det.

Nora2 sort

I tillegg er materialene og håndarbeidet av topp kvalitet. Skinnet er veldig mykt og behagelig, og går seg ut kjempefint (også om man har en bred fot, sånn som meg). Passformen sitter som støpt, og sålen er godt bygget slik at man får støtte under hele foten. Dette gjør at skolettene kan brukes hele dagen i strekk uten at det går på bekostning av komfort og til tross for at de har høy hæl. Yttersålen er gummibelagt for at den skal egne seg på sleipe underlag. 

Nora3 sort

For meg er dette skoene som har alt. De er elegante på foten, fungerer til alle antrekk og er behagelige selv etter en lang dag. Har du ikke prøvd dem enda, vil jeg anbefale deg å gjøre det! Det er en god sjans for at du blir hektet...

Tilbake til bloggen

1 kommentar

Mitt første kjøp på nettet!! Bestilte i går – skoene kom i dag ;) Passer og ser bra ut – blir litt spennende å bruke/ teste de !

BJørn THorleif VAnvik

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.