En hyllest til svigermor

En hyllest til svigermor

 MORSDAG 

- en hyllest til svigermor

Dersom du har lest historien vår, så vet du at Sapatos er en tredje generasjons bedrift innen konfeksjonsbransjen. Og vi er så heldige at vi får lov til å komme inn som to svigerdøtre og bli med i familie bedriften. Her vil vi gi en hyllest til VÅR svigermor, som har gitt oss stafettpinnen videre. Hun støtter oss og heier på oss og er ikke er redd for å si ifra om hun er uenig. Og ja, noen ganger svir det litt... Men så kommer vi styrket ut av det og ser faktisk nye løsninger. Vi er så takknemlige for at du deler din kunnskap med oss. 

En svigermor er en dame med tak i som ofte har et ufortjent dårlig rykte. Hun er interessert og inkluderende og tar imot deg med åpne armer. Svigermor støtter deg og gir deg gjerne råd til både matlaging og familielivet. Forholdet til svigermor utvikler seg ofte til et godt og nært vennskap.

- Kilde: Picture It

Sara skolett cognac 30%
Sara skolett sort og cognac
Sara skolett sort
Kaja 2 brun 30%
Adine veske cognac 30%
Kaja2 sort

I anledning morsdagen har vi samlet sammen en rekke flotte produkter som mor eller svigermor garantert blir glad for og alt sammen er nå på 30% Ta en titt på alle våre morsdagstilbud her. Hva med å benytte seg av vårt knalltilbud på 2 for1 på Oslo Sneaker, da får du et par kule joggesko til både mor & svigermor til prisen av en.

Oslo sneaker sort og burgunder, nå 2 for 1

Hvem er det som er din inspirasjonskilde? Er det mor, svigermor eller kanskje er det en annen som har gitt deg støtte og motivasjon. La oss heie på hverandre og gi hverandre ros og oppmerksomhet. Morsdag er en perfekt anmelding å gi anerkjennelse og hos oss finner du flotte gaver som hun garantert setter pris på. 

Vi har nå en giveaway der du kan vinne et par sko til deg selv og  en som du ønsker å setter pris på. Bli med på vår konkurranse på Facebook og Instagram. Tag en du er glad i og begrunn hvorfor hun fortjener å vinne. Trekningen skjer på søndag 9.februar. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.