Espadrillos - den perfekte sommerskoen

Espadrillos - den perfekte sommerskoen

Espadrillos, den perfekte sommerskoen 

Vi er så stolte over å kunne presentere årets fantastiske sommerkolleksjon av våre håndlagde Spanske espadrillos. Her finner du nydelig håndverk kombinert med lekkert design og fantastisk komfort. 

Estel espadrillos sort

Veldig fine og gode på foten. Gode å gå med og passer til alt. Nydelig gullskimmer i mønsteret! Litt store i størrelsen. Anbefales varmt, mitt tredje par sandaler fra Gaia :-)

Rewiew av fornøyd kunde Kristine H.

Estel rød

Estel espadrillos rød

Estel

Estel er den utlitamate spanske espadrillosen med knytting som kan tilpasses oppover benet. Denne får du i både rød og sort og har en helhøyde på 8,5cm. Skoen er like god på foten som den klassiske Gaia espadrillosen, og har snøring rundt ankelen som også kan snøres oppover leggen.  

Våre espadrillos er produsert på en liten familiedrevet fabrikk nord i Spania. De har laget tradisjonelle espadrillos i lang tid og er opptatt av å ta vare på den høye kvaliteten i produksjon og materialvalg. Denne er like lekker til både sommerens søte kjoler og kul til dongribukse. 

Gaia espadrillos striper

Gaia

Gaia er en av våre bestselgere og vi har mange fornøyde kunder som kommer tilbake og ønsker seg årets farge av denne lekre espadrillosen. Den er bygget opp som en platåsko med en helhøyde på 6 cm og platå på 2 cm. Det gjør den både stabil og god å gå med. Den har en ekstra myk innersåle, noe som gjør den er utrolig behagelig på foten. Årets kolleksjon har både mykt semsket skinn i flere fine farger og variasjoner og ulike stoff.                         

Tara espadrillos striper

Tara espadrillos striper

Gaia espadrillos striper

Gaia espadrillos striper

Demi espadrillos hvit

Demi espadrillos er den ultimate sandalen med strikk og myk såle, som gjør at den passer til ulike føtter. Den er fin til både hverdags og pent og vi styler den gjerne til både sommerkjolen og shorts. 

Ta en titt på vårt brede utvalg av ulike espadrillos modeller og farger her. Vi har et begrenset antall så vær rask for å sikre deg din favoritt. Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter. Du kan også enkelt klikke deg hjem et par i vår nettbutikk i dag. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.