Espadrillos, den perfekte sommerskoen 

Vi er så stolte over å kunne presentere årets fantastiske sommerkolleksjon av våre håndlagde Spanske espadrillos. Her finner du nydelig håndverk kombinert med lekkert design og fantastisk komfort. 

Estel espadrillos sort

Veldig fine og gode på foten. Gode å gå med og passer til alt. Nydelig gullskimmer i mønsteret! Litt store i størrelsen. Anbefales varmt, mitt tredje par sandaler fra Gaia :-)

Rewiew av fornøyd kunde Kristine H.

Ana

Ana er laget av stoff med litt struktur som gir et eksklusivt preg. Sandalen har strikk over vristen så den sitter godt på og er behagelig. Den har en fin kilehel på 7cm høyde og sålen er på 2,5cm. Passer fint til både sommerens bukser og skjørt. Til pyntede anledninger er Ana flott og elegant, og med jeans og t-skjorte får den et hverdagslig preg. 

Gaia espadrillos grønn

Gaia

Gaia er en av våre bestselgere og vi har mange fornøyde kunder som kommer tilbake og ønsker seg årets farge av denne lekre espadrillosen. Den er bygget opp som en platåsko med en helhøyde på 6 cm og platå på 2 cm. Det gjør den både stabil og god å gå med. Den har en ekstra myk innersåle, noe som gjør den er utrolig behagelig på foten. Årets kolleksjon har mykt semsket skinn i flere fine farger og variasjoner.                         

Demi espadrillos cognac

Demi espadrillos er den ultimate sandalen med strikk og myk såle, som gjør at den passer til ulike føtter. Den er fin til både hverdags og pent og vi styler den gjerne til både sommerkjolen og shorts. 

Ta en titt på vårt brede utvalg av ulike espadrillos modeller og farger. Vi har et begrenset antall så vær rask for å sikre deg din favoritt. Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter. Du kan også enkelt klikke deg hjem et par i vår nettbutikk i dag. 


Skriv en kommentar

Kommentarer blir godkjent før de publiseres