Finalist til Årets nettbutikk

Finalist til Årets nettbutikk

Finalist til Årets nettbutikk

Indy boots beige

Sapatos er en av seks finalister til å vinne Årets nettbutikk 2021. Det var ca 1200 nettbutikker som først ble nominerte og vinneren av Årets Nettbutikk velges av en uavhengig fagjury, bestående av eksperter innen e-handel. Juryen ser etter nettbutikker som jobber aktivt for å ligge et steg foran, som har en lidenskap for netthandel og som er ledende i å ta i bruk teknologi og løsninger som forenkler og forbedrer kjøpsopplevelsen.

Tradisjonen tro kårer Posten og Bring Norges beste nettbutikker. Finalistene for i år er klare, og de er alle blitt "stress-testet" under årets mest hektiske perioder, nemlig Black Friday og julehandelen. Disse klatret til topps. Get Inspired, Fjellsport og Linda Johansen utmerket seg og er dermed finalister til "Årets nettbutikk" med en omsetning på over 50 millioner kroner. Sapatos, Apotera og Zizzi kjemper om å bli "Årets nettbutikk", disse i klassen for nettbutikker med en omsetning under 50 millioner kroner.

Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Ca 1200 nettbutikker har vært med i prosessen. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av ca 200 nettbutikker, og har prøvekjøpt og returnert hos 18 nettbutikker. Vi har hatt mange gode diskusjoner før vi konkluderte hvem som er årets seks finalister, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann, i en pressemelding.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og lærdom. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som f.eks. gode produktbeskrivelser og bilder, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en forståelse for kundebehov og en lidenskap som skinner gjennom, forteller Dahl Hoffmann.

Kilde: Ehandel.no

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.