Gul vårinspirasjon

Gul vårinspirasjon

Good shoes take you to good places

Glede

Gult er gledens farge, den skal også fremkalle optimisme, idealisme og fantasi. Den er også en av vårens store trendfarger, i ulike nyanser og toner. Alt fra lys pastell gul til neon gult er med i vårens motebilde. Vi blir rett og slett glad av fargen gul og den får oss til å smile! Møt våren med et par knall gule sko på beina du også og vær med å feire at nå går vi varmere og lysere dager i møte.

Lyse pasteller

Det fylles opp av lyse og lekre pasteller i alle våre butikker nå og sammen med dyriske print så blir det en spennende match. Vår nyeste joggesko Lolly finner du i gul, hvit og sort. Den har fått en kjempe mottakelse og du må være snar om du vil sikre deg din størrelse. Eller kjente modeller i ny drakt som  Alvida og Nelly. Begge modellen kommer i et begrenset antall i vår nye favoritt farge gul.

Her har vi matchet nydelige Erica dress i lys gul med lys lilla Nelly og Erica dress i sort sammen med lys gul Nelly. Perfekte antrekk til alle vårens festlige anledninger.

Hils på vår nyeste sko Carmen

Vi er så stolte av å presentere vår nye sko Carmen, designet i Norge og håndsydd i Portugal. Denne har vi gledet oss til lenge! Den har en super myk og lett såle med deilige lyse farger som gir et vakkert og morsomt utrykk.

Velkommen innom for en inspirerende tur i en av våre butikker eller ta en runde i vår nye nettbutikk. Ta en titt på siden vi har samlet våre  gule favoritter.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.