Indy boots, høstens fineste boots

Høstens fineste boots

Møt Indy boots

Indy som betyr vakker er en allsidig boots som kan brukes til både bukse og skjørt. Dette er en boots som du både holder varmen i og som er stilfull og trendy. Med sitt varme ullfleece fòr inni hele skoen og skinn på utsiden får du en kvalitetssko som varer hele sesongen.Indy boots beige

Du får Indy i fire ulike farger sort, hvit, grønn og en beige kamuflasje mønstret semsket skinn. Den sorte og hvite bootsen er i glatt skinn mens den grønne og den beige er i semsket skinn og nobouk skinn. Alle er håndlaget i Portugal og er av ypperste kvalitet. Hva er din favoritt? 

Drømmeskoen

Monica Nyhus har sammen med Sapatos designet sin egen drømmesko for sesongen. Disse skoene blir produsert i en liten by i Portugal som er kjent for sin høye kvalitet innen skoproduksjon.

Hvordan skoen blir til

Det trengs mellom 50-80 komponenter for å lage en sko, disse skal klippes, syes sammen, limes og formes til en sko. I våre Indy boots trengs det ca 100 prosesser for å forme en enkelt sko. Det er et møysommelig håndarbeid for å lage en enkelt sko og det er nøye utvalgte produkter som benyttes i produksjonen. Vi er stolte av å presentere for deg hvordan skoen blir til. Med høy kvalitet fra innerst til ytterst og selvfølgelig er det gode arbeidsvilkår på fabrikkene som vi benytter. Indy boots, en kvalitetssko som du kommer til å elske å gå med! Sjekk ut nettbutikken eller en av våre fysiske butikker, Saptos Bogstadveien eller Sapatos Sandvika Storsenter. Velkommen innom! 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.