Hvem er Sapatos

Hvem er Sapatos

Sapatos - hvem er det?

Vi er en liten norsk familie bedrift som har drevet i konfeksjonsbransjen i tre generasjoner. Sapatos består nå av to svigerinner som er gift med hver sin bror. Sammen eier og driver vi fire Sapatos og du kan lese hele vår historie her.

I det daglige er det Monika, Henriette og Per Arne som jobber i Sapatos, mens Tor Erik er med i kulissene.

Oda3 brun

Vi er med fra begynnelse til slutt og er svært stolte av å kunne presentere flotte sko av den ypperste kvalitet til en veldig god pris. Vi jobber for at skoene som vi lager både skal være flott design, god komfort og gjort på en etisk riktig måte.

Tia boots

Vårt enestående skokonsept byr på unike produkter og løsninger, gjennom lidenskap for kvalitet, kunnskap og den gode opplevelsen. Vi i Sapatos ønsker å gi deg en lysere dag, og skape varme og glede i samfunnet rundt oss. Les mer om vår slogan #walkofjoy og hva det betyr for oss.

Henrik2 brun

Våre produkter er kjent for kvalitet i form av gode materialer og unik komfort. Vi vet også at alt du handler hos oss er produsert under etiske forhold. Les mere om vår skoproduksjon her.

Dikte i produksjon

Sapatos sin egen Dikte i produksjon.

Ane skolett sort

Sapatos sin egen Ane i i produksjon i Portugal.

Har du først prøvd et par sko fra oss, er sannsynligheten stor for at du også blir hektet, som så mange av våre trofaste kunder!

Kaja2 brun

Velkommen til en inspirerende handel i nettbutikken eller i en av våre butikker i Bogstadveien 46 eller Sapatos på Sandvika Storsenter.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.