Kastel kundefavoritten i nye farger

Kastel kundefavoritten i nye farger

Kastel kundenes favoritt!

Denne skoen er kundenes favoritt og du må skynde deg å skaffe deg din størrelse før vi blir tomme. En norsk designet sko som passer perfekt inn i høstens sesong. Vann avisende og super lette på foten gjør at dette er kundens favoritt sko. 

Meget gode sko som tåler litt fuktighet, og som både varmer og ikke er glatte.

av Julie H

Perfekt i all slags vær

Som kjent så kan vi i vårt langstrakte land treffe på alle årstidene i løpet av en dag. Det kan starte med kaldt om morgenen i det du løper til bussen, så varmer sola midt på dagen og det regner i det du skal hjem igjen. Derfor trengs en det en hverdag sko som kan passe i all slags vær. Og Kastel sin variant Madla passer perfekt inn i denne årstiden.                           

Kastel Madla sort


Ullsåle

Denne modellen har nå blitt utstyrt med en deilig og varmende ullsåle i. Ullens kvalitet gjør at du ikke blir så klam på beina og holder varmen selv når gradstokken kryper under null.

Kastel Madla gul


Høstfarger

De nye skoene  kommer i høstens fineste farger, grønn, cognac, blå, sort og gul. Ta en tur innom en av våre butikker i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter for å se de nye fine fargene. Eller sjekk ut hele sortimentet på vår nettbutikk. Vi sender skoen fraktfritt hjem til deg og du kan prøve i ro og mak hjemme. Skulle skoen ikke passe og du behøver å bytte, benytter du bare retur etiketten som medfølger i esken. Så sender vi deg den fargen og størrelsen som du trenger. Velkommen til en hyggelig handel hos oss! 

Kastel Madla sneakers grønn
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.