Nydelige skinnvesker i bærekraftig produksjon

Nydelige skinnvesker i bærekraftig produksjon

Alice veske beige

Kan skinnproduksjon være miljøvennlig?

Vi er så stolt over å kunne presentere vår egenproduserte veske kolleksjon fra Sapatos. Håndsydde kvalitetsvesker fra Portugal i tidløs nordisk design.


Selv om vi er en familiebedrift med små kvantum, får vi produsere på fabrikker som jobber med de største motehusene i Europa. Dette har vist seg å være en vinn vinn situasjon for både oss og fabrikken. Vi får bruke opp overskuddet av skinnet som er valgt av de fremste trendskaperne i Europa med nydelige fargetoner og utsøkt kvalitet. Og fabrikken får utnyttet hele produksjonslinjen sin.

Abby småveske cognac

Miljøgevinsten er at det blir større utnyttelse av skinnet. Vi kan derfor stolt tilby våre kunder høy kvalitet skinnvesker til en rimeligere pris. Restene av vår sko og veskeproduksjon bruker vi til å lage belter av, på den måten utnytter vi hele skinnet. Og du som kunde får tilbud om veske og sko med matchende belte.

Alice lyseblå

Nydelige Alice er den perfekte bucket vesken, akkurat passe stor i nydelig skinnkvalitet.

Aida veske brun

Aida er vår fantastiske hverdagsveske som rommer alt du trenger. 

Aida veske brun

Siden vi designer og produsere selv kan vi tilby deg sko og vesker som matcher. Her ser du høstens lekre sjokoladebrune Aida sammen med nydelige Debbie skolett. Utrolig kult å kunne matche hverdagsskoen med hverdagsvesken. 

Freia pumps i leopard og Abby veske i sort og cognac

Abby er en kul liten småveske, kan brukes som både clutch og/eller sminkepung.

Adine i nydelige høstfarger, sand, sort, cognac og grønn

Adine veskene har et tidløst og klassisk design med flere bruksområder, like fin til fest og hverdags

Freia pumps i leopard og Line belte i leo

Freia pumps i superkult leopard printet skinn, med matchende Line leopardbelte fra Sapatos, passer perfekt til Abby clutch i sort eller cognac. Beltet er produsert med resteskinn fra skoproduksjonen. 

Debbie skolett beige og Aida veske beige

Her ser du Aida vesken sammen med Debbie skolett i beige, den perfekte kombinasjonen og super trendy med sin lyse farge. Velkommen innom en av våre butikker i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter for enda mere inspirasjon. 


Debbie skolett i produksjon

Fakta om vår skoproduksjon

Det trengs ca 80 -100 mennesker for å produsere en sko. Fra tegnebrett, via utforming, klipping, kanting, liming, sying, forming av sko, sette på såle osv. For å lage en enkelt sko skal det kuttes mellom 30 -50 ulike komponenter som skal sys og limes sammen til skoens topp.  Les mere om vår skoproduksjon her

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.