Walk of Joy

OSLO sneaker

OSLO sneaker

Vi er stolte av å presentere OSLO sneaker fra Sapatos Casual. Superlett såle, sporty og elegant design - gjør deg klar for en helt ny skoopplevelse! Walk of joy

OSLO

Vi er så stolte av denne fine byen vår som har både nærhet til fjord, skog og fjell. Og alt er bare en liten T-banetur unna. Så med dette i tankene har vi nå designet en fritidssko som passer like godt i det urbane Oslo som i skogen. Med sin superlette såle, kule design og gode komfort er dette sneakeren som passer til alt.                            

OSLO sneaker passer like godt til bukse som til skjørt og den er perfekt til en dag i byen med mye vandring. Her er det superkomfort enten du skal gå rundt i byen, på tur i skogen eller danse hele natta. 

Walk of Joy

Vi ønsker å sette spor av glede i våre omgivelser og være med å gjøre din hverdag enda bedre. Gode sko tar deg til gode steder og med OSLO sneaker på beina er du garantert skodd for nye spennende opplevelser.

Skaff deg et par kule OSLO sneakers du også. Vi har butikker på Sandvika Storsenter, Bogstadveien og Ski Storsenter. Eller sjekk ut nettbutikken vår sapatos.com, fri frakt og retur på disse kule sneakersene innen Norge og vi shipper world wide. Klikk deg hjem et par i dag, så kommer de i løpet av et par dager. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.