Sneakers trenden fortsetter for fullt

Sneakers trenden fortsetter for fullt

Joy fra Nude of Scandinavia

Sneakers står fremdeles sterkt

En skulle tro at 2018 ville være selve året for sneakers, men basert på kolleksjonene fra de store merkevarene har trenden bare så vidt kommet i gang.  I 2019 vil sneakers stå sterkere enn noen gang!

Mio Sneaker hvit fra Nude of Scandinavia

Uansett antrekk var omtrent alle modellene gjennom moteukene kledd i sneakers. Skoene var stort sett alltid sneakers til både søte blondekjole og kule dressbukser.  2019 blir mest sannsynlig det året der du bytter ut penskoene til kjolen med sneakers. De skal gjerne være både store og  med chunky såler, og vi vil i større grad se glade farger og mønstre.

Chunky shoes er mere trendy en noensinne!

Mio Sneaker Beige fra Nude of Scandinavia

Chunky såler

Chunky såler, eller tykke, kraftige såler, ble vi godt kjent med i 2018, men vi har ikke fått nok av disse skoene. Snarere tvert imot! Nå kommer de tykke sålene som vi kjenner igjen fra 90 tallet enda sterkere tilbake. Det som kjennetegner dem er den høye kraftige sålen i gummi og med et retro Buffalo uttrykk. Nå finner vi de med både sterke farger og i duse pasteller.

Fargetrender

En av de sterkeste trendene som preger vår/sommer 2019 er  farger. Både at hele skoen er i en farge, eller med innslag av sterkere farger som rosa, rødt og mønstre for å lage det mer spennende. Sammen med både duse pasteller og innslag av sterke farger er gult den fargen som dominerer vårens motetrender. Det er bare å ønske sommeren velkommen og glede seg over fargesprakende toner i alle nyanser.

Et eksempel på dette er Joy fra Nude of Scandinavia. Den finnes i flere ulike versjoner. Alt fra hvit med lekre duse pastell farger, fine blåtoner og i helt sort med kule detaljer. Med den helt unike sålen som gjør de super trendy.

Hilda sneaker Div

Velkommen innom en av våre butikker for mere inspirasjon! Her vil finner du masse spennende sneakers, som blant annet denne superkule Hedvig i multicolor. Her får du masse inspirasjon og god service til å finne den skoen som passer din fot. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.