Den perfekte sneakersen

Den perfekte sneakersen

Disse skoene er vi klar for NÅ!

Snøen smelter og sola kommer tilbake det er på tide å tenke på nye sko og varmere dager... I disse dager pakker vi opp nydelige skinnsko fra Portugal i vårens lekreste farger. 

Lolly Sneaker beige croco

"De desidert mest komfortable sneakersene jeg har. Fantastisk såle, stilig å se på og perfekte både til bukser og kjoler. Love them!"

by Pia M

Reviews

Vi får så utrolig mange tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og vi er så takknemlige for det. Stella2 i hvit er en klassiker som passer til det meste og som er en MUST HAVE i garderoben. Dette er tilbakemeldingen fra Irene.

Favoritt!

"Skoen er veldig behagelig på - kan absolutt anbefales! Første kjøp på nettbutikken til Sapatos - blir ikke siste! Enkelt og kjapt. Skoene var hjemme hos meg 2 dager etter bestilling." - Irene H.

Stella2 hvit

Flotte Nelly med sin karakterstiske tykke glidelås foran får top score av våre kunder. Dette er en kul joggesko i skinn med super kvalitet enkel og samtidig veldig kul som passe like godt til skjørt og kjole som til bukser. De har en behagelig ekstra myk innersålen som gjør den veldig behagelig å gå med og en fungerende glidelås foran som gjør den veldig praktisk. En favoritt blant våre kunder.

Super fornøyd!

"De er kjempe fine på og veldig behagelig i tillegg! 👌" - Michelle H.Nelly sort

Hello Holly!

Møt vår nyeste joggesko Holly. Denne bygger på samme såle som Nelly som mange kjenner fra før med glidelås foran. Nå er glidelåsen erstattet av en strikk og som gjør det lett å smette denne flotte skoen av og på. Den finnes i offwhite og cognac, nydelige farger som passer perfekt inn i vårgarderoben. Fantastiske myke og gode såler med ekstra støtdemping i helen gjør denne skoen til en bestselger hos oss. Men skynd deg å skaffe deg din strørrelse, for denne skoen blir vi fort tom for. 

Holly cognac

Holly i cognac.

Holly offwhite

Holly i offwhite.Alle elsker Stella

Klassikeren som alle vil ha er Stella2. Denne har vi utbedret og formet gjennom mange sesonger og i fjor kunne vi ikke skaffe nok av denne flotte håndlagde skinnskoen. I år får du den i vårens store trend farge beige. Denne våren er det lyse toner i beige, brunt og grønt som gjelder. Det er naturlige deilige farger og noen flotte håndlagde skinnsko vil heve ethvert antrekk. 

Stelle2 beige

Velkommen innom en av våre butikker i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter. Eller du kan enkelt klikke deg hjem et par av disse fantastiske sneakersene fra vår nettbutikk, fri frakt og retur. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.