Pasteller er vårens store trend

Pasteller er vårens store trend

Stella hvit

Søte pasteller og varmere dager

Det er en sukkersøt sesong vi nå går i møte, med lysere dager og varme i lufta. Hva er vel deiligere enn å kunne kle seg i lyse pasteller og høre at skoene klakker mot asfalten? 

Silje mokkasin rosa

Vårnyheter strømmer nå inn i våre butikker og her har vi samlet noen av våre favoritter som vi gleder oss til å vise frem med bare bein. Det er den deilige fargepaletten av rosa, blå, lilla, beige og gul som preger skoene denne våren. 

Filippa beige sko

Deilige lyse farger på både klær og sko - en fantastisk farge eksplosjon som gjør deg varm på innsiden. Bruk lette kjoler og skjørt med deilig strikk i fine farger over. 

Alvida sko blå

Alvida i lys himmelblå - en lett og komfortabel sko som føles like fantastisk på foten som den ser ut. Et "must have" denne våren.

Alvida gul

Eller hva med å velge noen knall gule Alvida som lyser opp tilværelsen? En av vårens store trender er nettopp gult, alt fra lys gult til neon gult. Gul Alvida kan lett matches med en kul dongeri bukse. Ellers er den nydelig til Emel omslagsskjørt fra Levete som har innslag av gult i seg. En super kul sko med attitude som garantert vekker oppmerksomhet.

Filippa rosa

Eller kanskje vakre Filippa i nydelig rosa lilla tone er den som frister mest? Begge skoene matcher Emel omslagsskjørt men skaper et veldig ulikt uttrykk. Velkommen innom Sapatos for mere inspirasjon og tips.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.