Braksuksess med Wonderjeans! ❤️

Braksuksess med Wonderjeans! ❤️

I høst lanserte Sapatos et helt nytt konsept med Wonderjeans og FOR en eventyrlig suksess dette har vært! Vi hadde vel aldri forventet at vi som en skobutikk skulle kunne selge bukser. Men våre kunder ELSKER disse buksene og vi får nesten ikke tak i nok bukser til å fylle opp lageret vårt. Det unike med disse buksene er at de passer til nesten alle kroppsfasonger og størrelser. Vi blir kontaktet av kunder nesten daglig som takker oss for at vi selger disse buksene.

Sapatos er en liten familiebedrift og vi har drevet med konfeksjon i tre generasjoner, så dette med bukser er jo faktisk ikke helt nytt for oss. Siden generasjonen før oss også har en suksesshistorie med bukser... og med den samme mannen som nå lager Wonderjeans. Vi har jo «vokst opp» med denne historien om de fantastiske buksene som passet til så og si alle kundene og hvordan ulike kunder med helt ulik kroppsfasong og størrelse alle elsket denne buksen.

Men som skobutikk har vi ikke akkurat tenkt at dette er noe for oss. Så snubler vi over denne mannen som da kjenner våre svigerforeldre. Han har videreutviklet konseptet og har jobbet med bukser i over 30 år(!) og vi får mulighet til å teste ut Wonderjeans hos Sapatos. Etter å ha testet ut buksene på oss selv, venner og kjente, så er vi overbevist om å gi det en sjanse, noe vi ikke angrer på i dag!

Wonderjeans - Behind the scenesWonderjeans fotoshoot 1. feb i Oslo med fotograf Thomas Kjøndal @kjondalfoto

Så lurer du kanskje på hva som er så unikt med disse buksene? De har en stretch som gjør at busken setter seg fint inntil kroppen, uten å stramme. Det føles som å gå med en myk joggebukse, men den sitter pent på kroppen som en dongeribukse. Den er med å løfte opp baken og holder inne der den skal. Den gir deg rett og slett det lille ekstra løftet som mange av oss ønsker av en bukse, uten at den strammer. Til og med sømmene er laget i stretch slik at alt på buksen er føyelig. Om du ikke har tiltro til oss så er det bare å sjekke anmeldelsene fra våre kunder.

Klikk her for å shoppe Wonderjeans!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.