Tidløse favoritter

Tidløse favoritter

Tidløse favoritter


Vi produserer de fleste av våre skinnsko på tradisjonsrike fabrikker i Portugal. De setter sin stolthet i å kunne produsere håndlagde sko og vi er flere ganger i året på besøk i fabrikkene. Vårt norske design team jobber tett med fabrikkene for å tilpasset funksjon og design til nordiske forhold. Her vil vi presentere noe av våre tidløse klassikere, designet i Norge og håndlaget i Portugal. Sjekk ut hele vår kolleksjon av skoletter og boots her.

"Edel er virkelig dronningen av skoletter vi har hatt noen gang! Den har en svært elegant fasong, en god bred hæl kledd i brunt, noe som hever designet på skoletten. Skinnet er smørmykt og flettet i et flott mønster, en helt unik og utrolig vakker ankelboots. Denne er virkelig Edel!!"

Nora

En velkjent skolett, pumps og støvlett for mange av våre kunder. Nora har en god gummisåle foran i platået som gjør den mykere under tærne og reduserer hælhøyden. Lesten Nora er laget på har medium bredde så den er mer romslig enn den ser ut til! Tuppen er verken helt spiss eller helt rund så skoletten er klassisk og stilnøytral. 


Nora har et svært variert bruksområde - uniformsko, kontorsko, erstatning til pumps, skolett til penantrekk og til hverdags. Hælhøyden er på 9cm men blir redusert med ca1cm av platået foran. Til tross for høyden er plasseringen av hælen og den gode lesten så bra at denne er en klar kundefavoritt! Velg denne når du skal ha en høyhælt skolett som fungerer til det meste.

Nora serien har mange produkter, den har vært med oss helt siden vi startet med egenproduksjon i Portugal. Og du får den som både pumps, skoletter i ulike skafthøyde og som støvletter. Alle har den samme unike lesten med gummisåle og passe spisse form foran. 


Dette er en kundefavoritt som skårer svært høyt. Den rankes av våre kunder som 4.93 av 5 stjerner. Vi har flere flyvertinner som benytter dette som sin uniformsko, noe som i seg selv er et kvalitetsstempel. Vi har også flere som kommer tilbake og forteller at dette er den beste pumpsen de har hatt og at de kan bruke den en hel dag på jobb uten å få vonde ben. Har du først prøvd en Nora så er det ikke uvanlig at du velger den på nytt og i flere varianter. Sjekk ut hele Nora serien vår! 

"Beste skoene! Fantastisk flotte og gode sko. Er mitt 5 «Nora» par🤩"

Grethe L.H

Naomi

Dette er Noras «søster». En kraftigere såle og hæl som både øker komforten og gjør den solid på ulike underlag. Den har en spiss tå så Naomi har et tydeligere uttrykk enn andre klassiske skoletter. Lesten er medium bred og du får den i en nydelig sjokoladebrun glatt skinn. Passer for deg som liker Nora men vil ha et røffere uttrykk og mer stabil hæl. 


Naomi gjør den formelle jobbuksen et hakk tøffere og gir den femi mønstrede kjolen et kulere uttrykk. 


Naomi er en skolett som er god å gå med lenge og passer like fint til en tøff jeans som til pyntede anledninger. Til tross for den høye hælen er den veldig god på foten. Naomi har en blokkhæl der innersålen er lavere enn hælen er på yttersiden av skoen, høyt platå i gummi og strikk på sidene. Innersålen har et ekstra lag med skum for økt komfort.


Materialer og produksjon er fra en av Portugals beste fabrikker på nettopp høhælte skoletter, som har lang tradisjon for skomakerfaget og bruk av kvalitetsmaterialer. En sko som er godt laget sitter godt på foten og er stabil å gå med!

Naja

Naja er den ankelbootsen med det mykeste og mest luksuriøse skinnet vi noensinne har brukt! Det føles ut som et hanskeskinn og er supermykt og deilig. Naja sitter som et skudd  - den ser smal ut i fronten, men har en ypperlig passform. Alle som har prøvd denne skoletten er like overrasket over hvor myk og god den er på!


Sitter pent rundt leggen så den er like fin med bukse som til kjoler og skjørt. Dette er ankelbootsen det er vanskelig å klare seg uten - god å gå med, passe hælhøyde på 5 cm og kan brukes både når du skal pynte deg og til tøffe antrekk.


Denne ankelbootsen får du i både en nydelig beige tone og sort skinn. Enda en av våre kundefavoritter. Dette er hva våre kunder sier om denne skoletten. 

"Lekker ankel støvel. Nydelig skinn og fin passform. Meget elegant."

Anne G.

Naja er like nydelig og  veldig klassisk i sort. Det uendelig myke skinnet gjør at skoen nesten føles ut som å ha på seg en sokk. Dette er en favoritt å pakke med seg i kofferten, da den er lett å ta med og nydelig å gå med. Passer like fint til å pynte seg med til middag på kvelden som til litt mere av avslappet stil. Denne matcher antrekket både opp og ned. 


Våre kunder gir denne nyankommeren 5 av 5 stjerner i ranking. Vi ser for oss at denne klassikeren er kommet for å bli i sortementet vårt. Kanskje finner du den i nye farger fremover, hva er din favorittfarge på denne modellen? 

Jane skolett

Jane er en lekker støvlett i skinn og lakk fra vår egenproduserte Sapatos kolleksjon. Denne modellen har vært med oss i flere kolleksjoner og i flere farger, den er alltid like populær. Nå har denne blitt en klassiker med sitt litt 60 tallsdesign så treffer den veldig bredt. 


Denne støvletten har en kraftig hæl og litt firkantet tupp, noe som gjør den stabil å gå på samtidig som den er ufattelig kul. Den har en glidelås på innsiden som gjør den enkel å ta av og på. Denne skoen er designet i Norge og håndlaget i Portugal av dyktige håndverkere.  


Med denne støvletten kan du heve ethvert antrekk. Bruk den til skjørt eller kjole eller til en trang jeans oppi støvletten for et kult utrykk. Velger du denne støvletten kommer du garanter til å vekke oppmerksomhet. Våre kunder gir denne full score og vi blir raskt utsolgt av denne modellen. 

"Love my new shoes! In just a couple of days, the boots arrived. They were really amazing. Best quality. Thank you 😊"

Vibeke B.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.