Bytte og retur

Trygg E-Handel sertifisert

VI HAR NYE RUTINER FOR RETUR OG BYTTE FRA OG MED 7. SEPTEMBER 2020

Hvis du ikke er helt fornøyd med varene du har bestilt hos Sapatos kan du returnere varene inn 14 dager. Det er kostnadsfritt å bytte til annen vare eller tilgodelapp. Du kan også returnere varer kostnadsfritt i våre butikker. Angrer du for varer du har kjøpt og benytter den vedlagte returetiketten, tilkommer det en returavgift på 79 kr. Returavgiften trekkes fra beløpet vi krediterer deg. 

Obs! På bestillinger under 400 kr følger det ikke returetikett med i pakken, men kontakt oss så sender vi den pr e-post.


Bor du i Norge gjør følgende:

  1. Registrer din retur på vårt Retursenter.
  2. Legg produktet i original emballasje og pakk inn esken forsvarlig. Fest returetiketten sånn at etiketten vi brukte til deg ikke er synlig og du kan gjerne benytte fraktemballasjen vi brukte til deg. NB! Ikke fest etiketten på den originale skoesken.
  3. Lever returen inn på utleveringssted der du hentet pakken. Husk å be om kvittering med sendingsnummer slik at du har bevis for sendt vare. Hvis du valgte Porterbuddy eller DHL Express for din bestilling, så benytte den medfølgende Posten (Bring) returetiketten. Obs! Det er viktig at returen leveres til et Posten (Bring) utleveringssted og ikke Postnord. Nærmeste utleveringssted finner du på posten.no.
  4. Når returen ankommer vårt varemottak krediteres ditt kjøpskort/faktura og du vil da motta en bekreftelse på e-post fra oss. Obs! Angret du kjøpet og i tillegg benyttet returetiketten som fulgte med bestillingen, trekkes en returavgift på 79 kr fra beløpet som krediteres. Benyttet du Klarna må du selv huske å betale returavgiften til dem.
Bor du utenfor Norge gjør følgende:
  1. Kontakt vår kundeservice på webshop@sapatos.com så sender vi deg returetikett og dokument som skrives ut og legges ved pakken.
  2. Legg produktet i original emballasje og pakk inn esken forsvarlig. Bruk gjerne fraktemballasjen vi brukte til deg og fest returetiketten sånn at etiketten vi brukte til deg ikke er synlig. NB! Ikke fest etiketten på den originale skoesken.
  3. Kontakt DHL Express kundeservice i ditt land og bestill opphenting.
  4. Når returen ankommer vårt varemottak krediteres ditt kjøpskort/faktura og du vil da motta en bekreftelse på e-post fra oss.

BYTTE

Ønsker du å kostnadsfritt bytte størrelse, farge eller modell registrer du det på vårt Retursenter. Når vi mottar din retur sender vi øyeblikkelig ut ny vare. Du kan også bytte/returnere varen i en av våre butikker.

ANGRET KJØP

Vi har 14 dagers angrerett i nettbutikken. Angrefristen utløper fra den dagen du får varen i fysisk besittelse. Du som forbruker skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra vi har fått beskjed om angret kjøp, sende varene tilbake. Husk å registrer din retur i vårt Retursenter. Når returen ankommer vårt varemottak krediteres ditt kjøpskort/faktura og du vil da motta en bekreftelse på e-post fra oss. Benyttet du returetiketten som fulgte med din bestilling vil en returavgift på 79 kr trekkes fra beløpet som krediteres.

REKLAMASJON

Ta kontakt dersom produktet du har bestilt fra oss har mangler eller andre kvalitetsproblemer. Vi ønsker at alle våre kunder skal være fornøyde derfor behandler vi reklamasjoner raskt. Registrer reklamasjonen i vårt Retursenter og vi vil kontakt deg snarest.


Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på:
Tlf: +47 64 00 75 00 eller e-post: webshop@sapatos.com

 

Trust Ecommerce Europe