Alle elsker Debbie

Alle elsker Debbie

Alle elsker Debbie

I fjor laget vi en bestselger som heter Bella og i år har vi laget en flott oppfølger som heter Debbie. Den er bygget på samme lest men med en ny gummiesåle som er litt mere hardfør for den norske vinteren. Den finnes i tre nydelige farger; beige, sort og mørkbrun.

Debbie er en fantastisk håndlaget skinnsko med varmt og deilig ullfor som holder deg varm på beina hele dagen.

Denne skoen er designet i norge og håndlaget i Portugal av dyktige skomakere som syr hver enkelt sko. Vi har fokus på både design, komfort og kvalitet. 

Skoen har en myk gummisåle som tåler både kulde og vintervær. Den har en glidelås på innsiden av skoen som gjør den lett og ta av og på. 

Finnes i tre nydelige farger

Debbie er en fantastisk sko i tre nydelige farger, perfekt for den norske vinteren. Her her vi tatt utgangspunkt i designet til den tradisjonsrike norske beksøm støvelen, med den karakteristiske snøringen. Nordmenn sies å være født med ski på beina og siden beksøm støvelen opprinnelig er skisko, må vel dette være tradisjonsrike norske sko. Perfekt for vårt barske klima og med et stilig snitt og design. Skoen er laget på en god lest med plass foran og du kan enkelt snøre den opp eller stramme den for å tilpasse den. Debbie er en fantastisk sko som du blir garantert fornøyd med!  Her har vi samlet litt tips om hvordan du kan holde skinnskoene dine fine gjennom hele sesongen med enkle grep.

                     


Velkommen innom en av våre butikker i Bogstadveien 46 eller på Sandvika Storsenter. Eller bestill deg et par fra vår nettside, så kommer de rett hjem til deg. Du har fri frakt og retur over 800kr og kan prøve og bestemme deg hjemme i stua. Debbie, en fantastisk sko som allerede har blitt en bestselger hos oss. Klikk deg hjem et par du også. 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.